Stiri

Detergent dezinfectant Sano Jet bucatarie 750 ml

Publicat la6 iunie 2018 » De: » Categorii: Stiri » 0 comentarii

Fie ca facem curatenie birouri bucuresti, fie ca avem de curatat un apartament sau o casa mai mare de la zero, noi folosim de fiecare data produsele Sano. Aici includem si acest detergent dezinfectant Sano Jet bucatarie 750 ml, un produs antibacterian ce ajuta la distrugerea a 99,99% din microbi in doar un minut.

Uneori, afectiunile de care suferim pot fi explicate daca analizam cu atentie modul in care facem curatenie si starea in care este propria noastra locuinta. Degeaba maturam, aspiram praful sau spalam pe jos daca nu utilizam produse ce au actiune antimicrobiana. Ceea ce nu se vede este cel mai periculos in bucataria si baia dvs. Daca aveti animale de companie, ele vor agrava si mai mult situatia.

Pericolele bacteriene din bucataria dvs.

Atunci cand avem o afectiune digestiva, aceasta poate sa fi fost cauzata de o bacterie luata din bucatarie sau din baie. Lipsa unei bune igienizari a obiectelor electrocasnice si a suprafetelor universale are si o astfel de finalitate neplacuta. Stafilococul, salmonella, E.coli sau listeria sunt tipuri des intalnite de bacterii ce ne pun sanatatea in pericol.

Atunci cand gatiti, aveti grija sa va spalati foarte bine pe maini cu apa calda si sapun. In pregatirea mancarurilor, aveti grija sa puneti departe carnea cruda sau pestele crud, astfel incat acestea sa nu intre in contact cu alte ingrediente sau cu cele care raman negatite (verdeturile, ceapa verde, salata verde etc.). Dupa ce terminati de gatit, asigurati-va ca folositi acest detergent dezinfectant Sano Jet bucatarie 750 ml pentru a distruge toate bacteriile si a curata foarte bine suprafetele.

Cu un astfel de detergent dezinfectant Sano Jet bucatarie 750 ml veti reda stralucirea suprafetelor, in urma ramanand un miros placut. Ustensilele folosite in bucatarie si cele pe care tocati carne sau taiati legume trebuie spalate bine in apa calda inainte de fiecare folosire. De asemenea, scurgerea de la chiuveta bucatariei poate fi si ea un focar de infectie. Cel putin o data pe luna, utilizati plicuri speciale cu praf de curatare a conductelor sau puteti recurge la un amestec format din clor si apa.

In frigider, bacteriile pot rezista la temperaturi destul de scazute, asa ca alimentele care se strica sunt si ele o sursa de bacterii. In frigider trebuie sa ramana destul de mult spatiu pentru ca aerul rece sa poata circula liber. Doar astfel va veti putea asigura ca mancarea nu se strica mai repede decat credeati ca e posibil.

 

 

 

 

Comentariile sunt inchise.