Servicii curatenie cu Echipamente profesionale

 Servicii de curatenie cu Echipamente profesionale

In randurile de mai jos va prezentam echipamentele profesionale folosite la prestarile de servicii curatenie:

1.TASKI Aquamat 10.1 – Masina compacta pentru curatare prin injectie-extractie.

AQUAMAT 10.1

 • Rezultate de curatare in profunzime excelente;
 • Curatare efectiva si rapida a petelor;
 • O gama completa de accesorii.

Rezultate de curatare in profunzime excelente
Curatarea in profunzime prin injectie-extractie este ultima tehnologie pentru curatarea deplina a carpetelor dumneavoastra. Aceasta metoda creste durata de viata a covoarelor prin indepartarea murdariei din profunzime in timp ce se mentine aspectul placut al covorului.

Curatarea efectiva si rapida a petelor
Aceasta masina ajuta la curatarea efectiva si rapida a petelor. Impreuna cu accesoriul optional manual si produse profesionale de indepartare a murdariei, distrugerile covoarelor sunt minimizate.

O gama completa de accesorii
Dispozitivul de injectie poate fi folosit pentru o prepulverizare inainte de curatarea profunda efectiva, maximizand astfel rezultatul de curatare. Peria manuala optionala de 12 cm poate fi folosita pentru curatarea tapiteriilor, scarilor, si alte zone greu accesibile. Peria de covoare indreapta fibrele carpetei si ii da acesteia un aspect uniform, neted si reduce timpul de uscare.

2.TASKI Swingo 450 – Masina automata de curatat pardoseli, potrivita pentru utilizarea pe toate tipurile de suprafete mici, medii si aglomerate.

swingo455Ee

Dimensiunile reduse si simplitatea ii permit masinii sa poata fi utilizata intr-o mare varietate de aplicatii, cum ar fi:

 • Hoteluri;
 • Supermarket-uri;
 • Bucatarii;
 • Spitale;
 • Indeparteaza mai multa murdarie decat s-a intamplat vreodata – pe toate tipurile de pardoseala;
 • Este potrivita pentru utilizarea pe toate tipurile de suprafete mici, medii si aglomerate;
 • Performante de aspirare inegalabile – ramane o suprafata complet uscata pe aproape toate tipurile de pardoseli.

3.TASKI Swingo 750 E – Masina automata de curatat pardoseli cu alimentare la priza.

SWINGO 755E

Forma periei, patentata, urmareste profilul pardoselei si asigura o presine egala pe intreaga suprafata de lucru. Aceasta recida intr-o excelenta capacitate de a indeparta murdaria. Lamelle in forma de U asigura indepartarea apei pe intreaga latime de lucru. Lamele speciale si design-ul, de aspiratie directa al masinii asigura indepartarea micilor ramaste (ex. mucuri de tiara) fara colmatarea cailor de aspiratie.

4.TASKI Tapiset 38 – Aspirator vertical cu performante mari.

taski JET 38 ONE

 • Putere si eficienta;
 • Versatilitate;
 • Silentios;
 • Calitatea aerului imbunatatita.

Putere si eficienta
Flux de aer excelent si motor de performanta, combinate cu o caroserie din ABS cu o durata de viata lunga. Masinile sunt usoare si usor de manipulat facandu-le foarte usor de utilizat. Peria poate fi schimbata fara scule speciale si o lumina de atentionare indica umplerea sacului de praf sau daca peria este montata gresit.

Versatilitate
Un tub flexibil permite ca suprafetele care sunt deasupra pardoselei sa fie usor curatate. Ajustarea usoara a periei permite aspirarea eficienta pe diferite tipuri de covoare. Poate de asemenea fi utilizat si in pozitie orizontala pentru curatare sub paturi, etc.

Silentios
Nivelul de zgomot redus il face confortabil pentru cel ce opereaza cat si pentru ceilalti.

Calitatea aerului imbunatatita
Foloseste 5 stagii de filtrare, constand in: sac de praf dublu, filtru care poate fi spalat, filtru pentru evacuare si filtru pentru periile de carbon.

5.TASKI Vacumat 12 / 22 – Aspirator pentru lichide si praf.

VACUMAT 22

 • Flexibilitate maxima;
 • Versatilitate;
 • Productivitate crescuta;
 • Robustete si durabilitate.

Flexibilitate maxima
Aspiratorul pentru lichide poate fi usor echipat pentru operatii de aspirare praf folosind un kit de aspirare praf fosrte usor de atasat. Aceasta face masina multi-functionala pentru aspirare praf pe orice tip de pardoseli.

Versatilitate
Datorita marii varietati de optiuni aspiratorul poate fi folosit pentru curatare in combinatie cu monodiscurile TASKI;curatenie ocazionala sau curatenia de zi cu zi. Disponibilitatea accesoriilor speciale permite folosirea pentru curatarea scarilor si a suprafetelor verticale cum ar fi, geamuri, etc. (cu TASKI vertica).

Productivitate crescuta
Puterea mare de absorbtie combinata cu excelenta manevrabilitate si capacitatea mare a bazinului cresc eficienta masinii.

Robustete si durabilitate
Un sistem mecanic special al sistemului flotor cu o filtrare dubla garanteaza dubla protectie a unitatii motorului si o durata de viata semnificativ prelungita. Carcasa, care este rezistenta la socuri si produse chimice asigura o durabilitate crescuta.

6.TASKI Vento 15 – Aspirator cu alimentare de la retea.

vento 15

 • Maner cu design multifunctional;
 • Filtrare imbunatatita;
 • Sistem de roti ce permite manevrarea mai usoara;
 • Imbunatatiri si noi accesorii incluse.

Maner multifunctional
Noul design al manerului include o serie de caracteristici cum ar sistemul intuitiv de deschidere a capacului, pornirea/ oprirea aspiratorului se poate face prin apasare cu piciorul si un sistem mai simplu de strangere a cablului de alimentare.

Imbunatatirea calitatii aerului
Aparatele folosesc un sistem de filtrare industrial compus din: un nou model de sac de praf, filtru de bumbac, filtru de protectie a motorului si optional filtru pentru evacuare. Toate acestea conduc la o crestere semnificativa a filtrarii aerului in timpul sau dupa operatiunea de aspirare, precum si la cresterea duratei de viata a motorului.

Sistem de roti ce permite o manevrare mai usoara a aparatului.
Folosirea a doua roti mari,fixe, in spate si a doua roti mici de ghidaj in fata, asigura maxima stabilitate si manevrabilitate noului model de aspirator.

Accesorii si functii suplimentare
Aspiratorul TASKI Vento 15 este dotat cu un sistem de fixare a kit-ului de aspirare pentru o depozitare mai facila si un sistem de siguranta a cablului pentru evitarea detasarii acestuia in timpul functionarii.