firma curatenie bucuresti - curat art

Servicii de curatenie

Oferim Servicii de curatenie profesionale specifice fiecarui client, indiferent daca este persoana fizica sau este persoana juridica.

Servicii de curatenie profesionala

Oferim Servicii de curatenie profesionale specifice fiecarui client, indiferent daca este persoana fizica sau este persoana juridica.

Ne mandrim cu o vechime de peste 10 ani in domeniu si cu o echipa de profesionisti. Curatenia profesionala reprezinta factorul cheie al activitatii noastre. Punem multa pasiune in munca noastra, fapt ce ne fac remarcati in ochii clientilor nostri. Curat Art este o companie specializata in servicii de curatenie profesionala in locuintele, birourile, hotelurile si pensiunile bucurestene.
Bucurestiul are in fiecare an un tot mai mare flux de turisti fapt ce impune realizarea si mentinerea unei curatenii impecabile in structurile turistice existente. Noi venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii de curatenie pentru a va oferi timp liber si confort deplin in propria locuinta sau birou.

Am ales sa ne referim la servicii de curatenie mai degraba ca la o arta decat ca la o meserie.

Casa este una din cele mai mari investitii pe care le faceti. Pastrati-o curata si bine intretinuta pentru familia voastra apeland la serviciile noastre de curatenie.

De multe ori stergerea prafului si batutul covoarelor nu satisface in intregime dorinta de curatenie. Noi venim cu solutii complete oferindu-va servicii cu aparatura specializata si produse de curatenie profesionale si ecologice.

Pentru a fi siguri ca in urma noastra ramane o curatenie impecabila, inspectorii nostri vor verifica de fiecare data calitatea muncii echipelor de lucru si vor reveni daca anumite suprafete sau servicii nu corespund standardelor noastre de curatenie. De asemenea, daca sunteti nemultumit pentru unele servicii sau suprafete nefinisate, revenim a doua zi asupra lor, gratuit, pana veti fi multumit.

Firma de curatenie Curat Art va ofera o gama variata de servicii:

Oferim servicii de curatenie la cerere sau pe baza unui abonament. Frecventa serviciilor poate varia in functie de necesitat: zilnic, saptamanal, lunar.