firma curatenie bucuresti - curat art

Alte servicii

Servicii curatenie industriala | Alpinism Utilitar

Servicii curatenie industriala presupune un grad inalt de calificare si de dotare din punct de vedere logistic, deoarece suprafetele sunt in general mari si cuprind reziduuri din cele mai dificile.

Curatenia industriala cuprinde curatenia ocazionala sau de intretinere a halelor de productie, a depozitelor, service-urilor auto, benzinarii, de uleiuri arse, lianti, pigmenti, praf in cantitati mari, rumegus, grasimi din cele mai diverse, aflate de cele mai multe ori in locuri greu accesibile.

Folosim schele si platforme pentru servicii curatenie industriala si pentru curatarea tavanelor, grinzilor, corpurilor de iluminat, podelelor si a peretilor in spatii de productie, hale industriale si depozite.

Curatarea pardoselilor

Va punem la dispozitie servicii de curatare si intretinere a pardoselilor acoperite cu diverse tipuri de materiale.

Pentru acestea firma de curatenie foloseste utilaje si detergenti profesionali, specifici pentru fiecare tip de pardoseala.

Parchetul se curata cu detergent cu ph neutru, ce confera luciu si nu ataca lemnul. Parchetul mai vechi poate fi reconditionat prin slefuire, tratat si lacuit.

Marmura se spala cu monodiscul echipat cu paduri, sau perie, in functie de gradul de murdarie. Se folosesc detergenti speciali, ce curata marmura fara sa o atace si ii confera stralucire. La nevoie, se poate cerui si lustrui.

Pardoselile cu suprafete mari se vor spala cu utilaj cu om la bord, echipat cu perii si aspirator.

La cerere, putem oferi si servicii de maturare a parcarilor exterioare sau subterane cu utilaje profesionale marca Taski si Tennant.

Pentru a va oferi servicii de calitate, folosim cele mai profesionale masini Taski si cei mai performanti detergenti Sano.

Curatat covoare, mochete, tapiterii,jaluzele

Mocheta/covorul reprezinta o investitie importanta pentru Dvs..

Asa cum hainele pe care le purtam trebuie spalate frecvent pentru a-si pastra prospetimea si igiena, asa si mocheta / covorul necesita curatenie periodica.

Praful si mizeria acumulata tocesc firele, reduc viata mochetei si permit dezvoltarea necontrolata a acarienilor si bacteriilor daunatoare sanatatii.

Mochetele trebuie aspirate cel putin de doua ori pe saptamana indepartand astfel praful si trebuie spalate in profunzime cel putin o data la 3 luni.

Firma de curatenie foloseste cele mai performante tehnici, utilaje si substante specifice curatirii mochetei, metodele folosite fiind spalarea in profunzime prin injectie / extractie sau spalarea cu spuma uscata si monodiscul.

Substantele si sampoanele folosite sunt ne-toxice, hipoalergice, biodegradabile si se usuca foarte repede.

De asemenea, firma de curatenie, curata pentru dumneavoastra canapele, fotolii, coltare, scaune tapitate precum si tapiterie auto.

Firma noastra de curatenie foloseste diferite metode pentru spalarea mochetei si a covoarelor, in functie de situatie, si anume: samponare, injectie-extractie sau spalare cu spuma uscata.

Curatarea se poate face la sediul clientului, unde, in functie de situatia existenta se va alege una dintre cele doua metode de spalare.

In ambele situatii, in prealabil se scot petele si se testeaza rezistenta culorilor la detergetii folositi.

Timpul de uscare al covorului sau mochetei este in functie de metoda de curatare folosita.

Curatarea cu spuma uscata a covoarelor, mochetelor si tapiteriilor, metoda semi-umeda ce nu umezeste in profunzime tesatura acestora, prezinta numai avantaje.

Avantaje:

  • conduce la uscarea rapida a covorului
  • preantampina aparitia mirosului neplacut
  • intareste fibrele textile, revigoreaza si reda culorile initiale
  • produs ecologic ce nu dauneaza sanatatii
  • indepartarea petelor si a murdariei

Timpul de uscare a mochetei, covorului este de minim 5 ore.

Curatarea umeda, injectie- extractie, se foloseste pentru covoarele si mochetele cu un grad de murdarie foarte mare, pentru tapiteriile scaunelor si pentru interioarele auto. Initial se distribuie detergentul prin pulverizare pe suprafata respectiva si apoi se aspira murdaria.

Timpul de uscare este de minim 10 ore.

In cazul in care doriti cat mai putin deranj acasa, putem curata covoarele si la sediul nostru. Important de stiut este faptul ca tariful pe care il veti gasi in pagina de preturi include si transportul de la si la client.

Curatarea suprafetelor vitrate. Alpinism utilitar.

Firma de curatenie va ofera servicii de curatare a suprafetelor vitrate cu detergenti de cea mai buna calitate si echipamente profesionale.

  • curatarea ferestrelor exterioare cu o inaltime mai mica de 3 m se realizeaza de catre echipa de interventie
  • curatarea suprafetelor vitrate exterioare cu o inaltime mai mare de 3 m se realizeaza cu ajutorul echipei de alpinisti utilitari.

Personalul este calificat, dotat cu cel mai nou echipament si a efectuat cursuri de protectie a muncii.